top of page

ADVERTEREN

Binnenkort uw kwaliteitsproduct op De Rijkste Belgen?

Bent u eigenaar van vastgoed van minstens een miljoen euro? Of bent u als professional actief in dit segment? Dan biedt De Rijkste Belgen u de mogelijkheid uw vastgoed voor te stellen en te promoten.

Ook wanneer u specialist bent inzake styling, architectuur en lifestyle zijn wij een perfect verkoopkanaal voor uw producten. We openen de weg naar de meest scherp afgelijnde doelgroep voor uw aanbod.

Wil u liever discreet werken? Ook dat kan. Onze specialisten zijn van alle markten thuis.

bedroom-2-small.jpg

Bereik potentiële kopers

De Rijkste Belgen Vastgoed leidt u rechtstreeks naar uw doelgroep: urban professionals, geïnteresseerd in hoogsegment vastgoed en luxe lifestyle. Mensen die aandacht schenken aan personal finance en die niet bang zijn om te experimenteren met nieuwe producten. 

Voor al uw mogelijke vragen over communicatie en tarieven van De Rijkste Belgen kunt u contact opnemen via: info@derijkstebelgen.be

Sailing

ONZE LEZERS

_ 12 house 124 huis vandenberg017mk.jpg

2,2 miljoen bezoekers

Het voorbije jaar hebben 2,2 miljoen mensen onze website De Rijkste Belgen bezocht. Daarbij werden 9,7 miljoen pagina’s gelezen.

 

In datzelfde jaar heeft onze redactie bijna 1.000 artikelen gepubliceerd met nieuws over het wel en wee van de Rijkste Belgen. Ons overzicht van vermogende Belgen omvat ondertussen bijna 650 families. Dagelijks worden er 7.500 nieuwsbrieven verstuurd.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als adverteerder kan u kiezen uit verschillende pakketten en combinaties. Daarbij krijgt u de optie gebruik te maken van diverse media. Deze openen de weg voor u naar de Oost-Europese en de Aziatische markt.

 

Welke weg u ook kiest, onze helpdesk staat klaar om u zonder problemen naar uw bestemming te brengen!

De Rijkste Belgen, Luxe vastgoed, website

Ja, ik wil graag meer informatie

Stuur gerust uw vraag over adverteren op De Rijkste Belgen. Wij helpen u graag verder.

Uw aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail van ons.

bottom of page