ADVERTEREN

Binnenkort uw kwaliteitsproduct op De Rijkste Belgen?

Bent u eigenaar van vastgoed van minstens een miljoen euro? Of bent u als professional actief in dit segment? Dan biedt De Rijkste Belgen u de mogelijkheid uw vastgoed voor te stellen en te promoten.

Ook wanneer u specialist bent inzake styling, architectuur en lifestyle zijn wij een perfect verkoopkanaal voor uw producten. We openen de weg naar de meest scherp afgelijnde doelgroep voor uw aanbod.

Wil u liever discreet werken? Ook dat kan. Onze specialisten zijn van alle markten thuis.

bedroom-2-small.jpg

Bereik potentiële kopers

De Rijkste Belgen Vastgoed leidt u rechtstreeks naar uw doelgroep: urban professionals, geïnteresseerd in hoogsegment vastgoed en luxe lifestyle. Mensen die aandacht schenken aan personal finance en die niet bang zijn om te experimenteren met nieuwe producten. 

Voor al uw mogelijke vragen over communicatie en tarieven van De Rijkste Belgen kan u onze mediakit aanvragen. U ontvangt dan direct de link voor een exemplaar in uw mailbox.

Mediakit-De-Rijkste-Belgen-15.jpg

MAGAZINE

_ 12 house 124 huis vandenberg017mk.jpg

Exclusief magazine

Midden 2021 verschijnt De Rijkste Belgen ook als een jaarlijks magazine. Uw luxe vastgoed krijgt er een vaste plaats in.

 

Als adverteerder kan u kiezen uit verschillende pakketten en combinaties. Daarbij krijgt u de optie gebruik te maken van Property4East.com. Dit kanaal opent de weg voor u naar de Oost-Europese en de Aziatische markt.

 

Welke weg u ook kiest, onze helpdesk staat klaar om u zonder problemen naar uw bestemming te brengen.

Vraag de mediakit aan

Ontvang direct uw exemplaar met alle informatie over onze diensten en tarieven. 

Ja, ik wil graag meer informatie

Uw aanvraag is verstuurd. U ontvangt een e-mail van ons.